top of page

For bedrifter

Er deres bedrift interessert i å bli bedre kjent med studentene som går maskin-, prosess- og produktutvikling ved NMBU? Vi ønsker å samarbeide med dere. Vi arrangerer bedriftpresentasjoner, bedriftbesøk og publiserer stillingsannonser

Bedriftpresentasjoner

Tannhjulet arrangerer bedriftspresentasjoner der bedrifter får en unik mulighet til å komme i direkte kontakt med våre studenter. En bedriftspresentasjon består gjerne av generell informasjon om bedriften, hvilke muligheter man har som arbeidstaker, informasjon om sommerjobber og eventuelt annen informasjon man ønsker å gi studentene. 

 

Etter foredraget vil det bli lagt opp for lett servering og mingling mellom bedriftsrepresentanter og studentene. Vi tar oss av booking av rom, markedsføring og påmelding for studentene. 

 

Vi samarbeider med andre linjeforeninger på NMBU, noe som gir mulighet til å arrangere samarbeidspresentasjoner på tvers av linjeforeningene. Vi vil da være behjelpelig med markedsføring av dette og påmelding for de aktuelle studentene.

Karrièredagen 

Karrieredagen arrangeres av Næringslivsutvalget (NU) ved NMBU. Dette er en arena der bedrifter kommer for å møte de flotte studentene ved NMBU. Karrieredagen er en mulighet til å markedsføre deres bedrift i tillegg til å informere om ulike søknadsfrister. 

 

Har dere ønsker utover dette, kan vi selvsagt ordne et opplegg for dere. Hva med et bedriftsbesøk, eller en tur til et av deres prosjekter?

Kom i kontakt med en av våre bedriftskontakter her:

bottom of page